Download MP3 Syi'ir Tanpo Waton oleh Gus Dur, 2 Versi + Lirik

Syi'ir Tanpo Waton oleh Gus Dur ini cukup sering elmuha dengarkan bahkan sampai hampir hapal semua liriknya, padahal gak betul2 ngerti semua artinya.

Langsung saja.. DOWNLOAD MP3 Syi'iran Tanpo Waton oleh GusDur..

Download MP3 Syi'ir Tanpo Waton oleh Gus Dur

Versi pertama; asli tanpa edit dan tanpa ditambahin musik; LINK DOWNLOAD.

Versi kedua, ada iringan musiknya, karya Buto Alas; LINK DOWNLOAD.

Lirik Syi'iran Tanpo Waton alias Tanpa Judul


Astaghfirullah rabbal baroya
Astaghfirullah minal khotoya
Robbi zidni ‘ilman nafi'a
Wawafiqni amalan sholiha

Yarasullah... Salamun alaik
Ya rafi'a syani wadaraji
Athfatayyaji ratal ‘alami
Ya uhailalju diwal karomi

Ngawiti ingsun nglaras syi'iran
Kelawan muji maring Pengeran
Kang paring rohmat lan kenikmatan
Rino wengine tanpo pitungan

Duh bolo konco priyo wanito
Ojo mung ngaji syareat bloko
Gur pinter ndongeng nulis lan moco
Tembe mburine bakal sengsoro

Akeh kang apal Qur'an Haditse
Seneng ngafirke marang liyane
Kafire dewe dak digatekke
Yen isih kotor ati akale

Gampang kabujuk nafsu angkoro
Ing pepaese gebyare ndunyo
Iri lan meri sugihe tonggo
Mulo atine peteng lan nisto

Ayo sedulur jo nglaleake
Wajibe ngaji sak pranatane
Nggo ngandelake iman tauhide
Baguse sangu mulyo matine

Kang aran sholeh bagus atine
Kerono mapan seri ngelmune
Laku thoriqot lan ma'rifate
Ugo haqiqot manjing rasane

Al Qur'an qodim wahyu minulyo
Tanpo tinulis biso diwoco
Iku wejangan guru waskito
Den tancepake ing jero dodo

Kumantil ati lan pikiran
Mrasuk ing badan kabeh jeroan
Mu'jizat Rosul dadi pedoman
Minongko dalan manjinge iman

Kelawan Alloh Kang Moho Suci
Kudu rangkulan rino lan wengi
Ditirakati diriyadohi
Dzikir lan suluk jo nganti lali

Uripe ayem rumongso aman
Dununge roso tondo yen iman
Sabar narimo najan pas-pasan
Kabeh tinakdir saking Pengeran

Kelawan konco dulur lan tonggo
Kang podho rukun ojo dursilo
Iku sunahe Rosul kang mulyo
Nabi Muhammad panutan kito

Ayo nglakoni sakabehane
Alloh kang bakal ngangkat drajate
Senajan asor toto dhohire
Ananging mulyo maqom drajate

Lamun palastro ing pungkasane
Ora kesasar roh lan sukmane
Den gadang Alloh swargo manggone
Utuh mayite ugo ulese

Source: GusDur.net

Arti Lirik...


Menyusul insyaAllah...


Mohon share jika dan hanya jika info ini bermanfaat atau menginspirasi :)

0 Response to "Download MP3 Syi'ir Tanpo Waton oleh Gus Dur, 2 Versi + Lirik"

Post a Comment